Kérj ajánlatot még ma!
Kapcsolat

Rosegold

A legtöbb ember nem tudja elképzelni, hogy rózsaszín konyhája legyen, mert túl nőies vagy gicses. Létezik csúnya rózsaszín, ám a Rosegold konyhánk egy halvány matt árnyalatú rózsaszínt kapott, ami nehogy szép, de még elegáns is egyben.

A matt rózsaszín antracittal áll kontrasztba, hogy megtörje a rózsaszín uralkodását.

Alacord rosegold rózsaszín pink konyha

U ALAK

A Rosegold konyha U alakú designba számos extra elem került beépítésre. Ami elsőre feltűnik az a hatalmas sziget középen, ami nagy szabadságod ad az előkészületek és a főzés terén.

Középre egy páraelszívós indukciós főzőlap került. Körben pedig nagy fiókok segítik a tárolást.

A konyha bal oldalára kerültek a sütéssel, főzéssel kapcsoaltos gépek. Bekerült egy sütő, mikró, kávéfőző, melegítő fiók és/vagy vákuumoló fiók. Jobb oldalra kerültek a hűtéssel kapcsolatos gépek. Mivel nagy konyháról van szóval, így egy nagy hűtő és egy nagy fagyasztó került beépítésre. Mellettük pedig egy nagy borhűtő is található igényünknek megfelelően.

Alacord rosegold rózsaszín pink konyha

Számos tárolási lehetőségünk van, így nem kell félni, hogy kifogyunk a helyekből. Emellett rengeteg a kihasználható pult, így 3-4 ember is tud egyszerre dolgozni a konyhában anélkül, hogy zavarnák egymás mozgását.

Alacord rosegold rózsaszín pink konyha

A felső szekrényen sötétített üveg ajtó található, és a szekrényben a polcok is üvegből vannak. A szekrényben és az alatt led csíkok biztosítják a megfelelő fényt, és emellett nagyszerű hangulatvilágítást is adnak konyhánknak.

Alacord rosegold rózsaszín pink konyha Alacord rosegold rózsaszín pink konyha

EGYEDI KONYHÁT SZERETNÉL?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

+3630/381-7830

KAPCSOLAT
ALACORD