PullCast fogantyúk az ALACORD konyháknál

Az ALACORD igyekszik kielégíteni az exkluzív igényekre vágyói ügyfeleinket, ezért a konyháinkat a világ egyik legexkluzívabb PullCast fogantyúkkal is lehet kérni. A katalógust innen tudod letölteni.

PullCast fogantyúk

A PullCast egy portugál székhelyű cég, akik ékszer tervezéstől a belsőépítészet felé fordultak, így ékszerekkel ruházhatjuk fel a környezetünket is. Ez egy új korszak kezdete a fogantyúk világában. A PullCast fogantyúi az élővilágból nyerik az inspirációt, amik egészen különleges, szemet gyönyörködtető alkotásokat keltenek életre.

PullCast fogantyúk

A PullCast képes olyan kiegészítőket tervezni ajtókhoz és bútorokhoz, amit senki más, így tudnak egyediek lenni. Aki egyszer találkozott már ezen fogantyúkkal biztosan örökre emlékezetébe vési nem mindennapi formáit.

PullCast fogantyúk

A PullCast fogantyúi különböző stílusokat képviselnek, de egy valamiben megegyeznek: magukba foglalják az ősi technikákat és a kézművességet, hiszen mindegyik darab kézzel készült egyedi termék. Az alkotók és művészek a kezdetektől arra törekszenek, hogy csúcskategóriás, örök életre szóló darabokat teremtsenek, így figyelembe veszik az anyagfelhasználást és a funkciót is.

PullCast fogantyúk

Az 5 kollekció minden tagja egy műalkotás, amelyet a természet ihletett: Earth, Ocean, Cosmopolitan, Limited és Twist.

PullCast fogantyúk

A PullCast magasan képzett ékszerészek és tervezők csapatával működik együtt, hogy a legtökéletesebb formákat keltsék életre.  Termékeit azoknak ajánljuk, akik mernek kicsit többet mutatni magukból, és nem elégednek meg a megszokott formákkal és trendekkel.

PullCast fogantyúk
PullCast fogantyúk
PullCast fogantyúk
PullCast fogantyúk

Konyhatervezés 8 lépésben
Ingyenes ebook

Luxus konyhára vágysz?

Tisztában akarsz lenne a lehetőségekkel?
Te sem akarsz unalmas konyhát?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

Konyhatervezés 8 lépésben

Cím: PullCast fogantyúk az ALACORD konyháknál
Kategória: Konyhai berendezések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ALACORD