Milyen mikrót vegyek?

Ha új konyhát tervezünk csinálni egyből felmerül a kérdés, hogy szakítsunk a régi szabadonálló mikrókkal, és térjünk át a beépíthető mikrók felé. Ugyanis manapság egyre jobban elterjednek a beépíthető változatok, azonban tényleg jó megoldás ezeket választani?

Szabadonálló mikrohullámú sütő

különálló mikró

A szabadonálló mikrohullámú sütő bárhol elhelyezhető egy konyhában, az a lényeg hogy a közelben legyen áramforrás, ahova be tudjuk dugni. A szabadonálló mikrók alacsonyabb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a beépíthető mikrók. Ezek a mikrohullámú sütők is gyorsak, és egy családnak tökéletesen megfelelnek. Rendelkeznek grill funkcióval, melyet kombinálhat a mikrohullámmal, így sokféle és változatos ételt készíthet velük. Olyan extra funkciók is találhatóak benne, mint a gyors olvasztási funkció, grill funkció, gyorsabb melegítési funkció.

Beépíthető mikrohullámú sütő

beépített mikró

Manapság már egy modern konyhában nélkülözhetetlen a beépíthető mikrohullámú sütő. A beépíthető mikrohullámú sütők, már sokszor nem csak mikrók, hanem helyettesíthetnek egy hagyományos sütőt is. Sok közülük már plusz funkciókkal is rendelkeznek: Alsó/felső sütéssel, grill, turbógrill lehetőséggel, kiengedéssel, melegen tartás, gyors előmelegítés, hőlégbefúvással, légkeveréses sütési módokkal, mindezeket tudjuk kombinálni a mikrohullám funkcióval.

Milyen mikrót vegyek?

Szabadonálló és beépíthető mikrók közül választhatsz, de mi erősen a beépíthető változatot ajánljuk, amennyiben megteheted. Sok esetben fejlettebbek a szabadonállótól, és nagyon sok hely van bennük. A beépíthető változat sokat dob a konyha design-ján is. Azonban számolnod kell azzal, hogy ez sokkal többe fog kerülni anyagilag.

Konyhatervezés 8 lépésben
Ingyenes ebook

Luxus konyhára vágysz?

Tisztában akarsz lenne a lehetőségekkel?
Te sem akarsz unalmas konyhát?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

Konyhatervezés 8 lépésben

Cím: Milyen mikrót vegyek?
Kategória: Konyhai berendezések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ALACORD