Hűtő-fagyasztó

Válaszd ki azt a kombinált hűtőt, ami a vásárlási és főzési szokásaidnak a legmegfelelőbb. Legyen kicsi vagy nagy konyhád, mindenre adunk megoldást.

Találja meg a tökéletes kombi hűtőt

Egy készülék, mely megfelel elképzeléseinek

Egy kombinált hűtőszekrényben hosszú ideig frissen tarthatja az élelmiszereket. A hűtő gyakorlatilag a konyha kincsestára, ezért érdemes átgondolni néhány dolgot a készülék kiválasztása előtt, hogy biztosan az igényeinek megfelelő modellt válassza. Olvassa el egyszerű vásárlási útmutatónkat és találja meg az Ön számára megfelelő hűtő-fagyasztót.

Kapacitás

A kombinált hűtőszekrény kapacitását literben adjuk meg.

100 – 150 liter – 1-2 főnek ideális tárolóhellyel rendelkezik.

150 – 250 liter – Kiszolgál egy kisebb családot (3-4 fő).

250+ liter – 5-nél több fős, nagyobb háztartásoknak ideális.

Tipp: Figyeljen arra, hogy ne pakolja tele a hűtőt, így a hideg levegő szabadon tud áramolni az ételek között.

Hűtő-fagyasztó típusok

Hűtőszekrény fagyasztó rekesszel – nagy méretű hűtőszekrény, melynek a felső részében van egy fagyasztórekesz. Egy nagy ajtó mögött található a hűtőtér és a fagyasztórekesz (a rekesznek külön ajtaja van).

Kombinált hűtőszekrény – kombinált, mert egy hűtőtérből és egy fagyasztótérből áll a készülék. A két rész külön ajtóval nyitható. Lehet alul- vagy felül fagyasztós a modell, attól függően, hogy alul vagy felül van a fagyasztó elem.

Beépített kombinált hűtőszekrény – a készülék ajtaja úgy van kialakítva, hogy rászerelhesse konyhájában a bútorlapot. Így a hűtőszekrény "láthatatlan" lesz, és gyönyörűen belesimul konyhájába.

Az ételek

Milyen ételeket tart a hűtőben?

Friss gyümölcsöket és zöldségeket – Válasszon olyan modellt, melyben van frissen tartó rekesz és nagyobbak a zöldségtároló fiókjai. Ha sok friss élelmiszert tárol, valószínűleg nagyobb hűtőrészre lesz szüksége.

Húsokat és halakat – A FreshZone® tárolórésszel rendelkező modellben hosszabb ideig friss marad a hús- és hal.

Italokat – Fontos, hogy legyen benne palacktartó és nem árt, ha mozgathatók a polcai. Így mindig az igényeinek megfelelően tudja alakítani a pakolóteret.

Fagyasztott ételeket – Ha gyakran fagyasztja le a az alapanyagokat vagy a megmaradt ételeket, érdemes olyan kombinált hűtőt választani, melynek nagy fagyasztótere van.

Energiahatékonyság

Minél kevesebb energiát fogyaszt a készülék, annál alacsonyabb lesz a villanyszámla. A szigorított sztenderdeknek köszönhetően 2014 óta minden kombinált hűtőszekrénynek már legalább A+ energiaosztályúnak kell lennie. A legjobb energiaosztályú hűtők A+++ minősítésűek.

Példa: egy A++ energiaosztályú hűtő 21%-al hatékonyabb, mint egy A+ energiaosztályú.

Tipp: Úgy tudja csökkenteni kombinált hűtője energiafogyasztását, hogy minél messzebbre teszi a radiátortól vagy a sütőtől.

Válassza ki készülékét

Bármi legyen is a menü, egy Inteligens No Frost rendszerű Electrolux kombinált hűtőszekrényből frissen veheti elő hozzá az alapanyagokat.

ALACORD
0

Kosár tartalma