HOGYAN DOLGOZUNK?

6 LÉPÉSBEN. PONTOSAN. PRECÍZEN.
ALACORD konyhák

1. KIVÁLASZTÁS

Válaszd ki a neked megfelelő ALACORD konyha designt, ami legjobban illik a lakásodba, és neked is tetszik. Ezután vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon, email-en vagy telefonon keresztül.

ELÉRHETŐ KONYHÁK KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA!

2. FELMÉRÉS

Amint megfelvetted velünk a kapcsolatot, egy előre egyeztetett időpontban felmérjük azt a helyiséget, ahová a konyha fog kerülni. Megbeszéljük a konyha formáját, illetve milyen elemekből álljon. Minden konyha designt méretre szabunk, így teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy konyhád van.

ALACORD felmérés
ALACORD konyhatervezés

3. TERVEZÉS

A megbeszéltek alapján elkészítük a leendő konyhád valósághű látványtervet, és látni fogod, hogyan nézne ki a valóságban az a design, amit te kiválaszottál.

4. VÉGLEGESÍTÉS

Újra átbeszéljük, hogy a személyre szabott látványterv alapján kell valamin még változtatni, ha nem, akkor véglegesnek tekintjük a terveket.

ALACORD konyhák
ALACORD konyhagyártás

5. GYÁRTÁS

A megbeszéltek és tervek alapján elkezdődik a konyha gyártása. Mind e közben elkezdjük beszerezni a konyhai nagy gépeket, és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

6. BESZERELÉS

A gyártás végeztével egy előre egyeztetett időpontban villanyszerelővel az elektromos kábeleket elhelyezzük, beszereljük a konyhabútorokat, beállítjuk a gépeket és bekötjük azokat. A munka végeztélvel átadjuk az új konyhád.

ALACORD konyha beszerelés
ALACORD