Fagyasztó

Nincs is jobb annál, mint amikor van mihez nyújni a fagyasztóban, ha valamit gyorsan el akarsz készíteni. Válaszd ki álmaid fagyasztóját, és nem fog váratlanul érni egy vendég sem.

Találja meg a tökéletes fagyasztószekrényt

Egy készülék, mely segít megőrizni a frissességet

Tartsa mindig frissen az ételeket egy olyan fagyasztóban, amely alkalmazkodik az Ön életviteléhez és főzési szokásaihoz. Tudta, hogy a megfelelő hely kiválasztása, a vásárlási szokásai és az egyes intelligens funkciók mind befolyásolják, hogy milyen az Ön számára ideális fagyasztószekrény? Kövesse vásárlási útmutatónkat és mi segítünk megtalálni a tökéletes modellt.

Hová kerül a fagyasztó?

Fagyasztó választékunkban a magas fagyasztószekrényektől a munkapult alá építhető kis fagyasztókon át, a nagyobb élelmiszerek tárolására tervezett fagyasztóládákig mindent megtalál.

A Magas fagyasztószekrényekbe nagy tárolókapacitásuknak köszönhetően könnyű bepakolni és elrendezni az ételeket.

A munkapult alá építhető fagyasztók akkora méretűek, mint egy mosogatógép, így könnyen elférnek egy átlagos méretű konyhapult alatt is.

A fagyasztóládákba méretüknél fogva könnyen tud nagy mennyiségű élelmiszert tárolni.

Érdemes utánanéznie a megfelelő fagyasztószekrénynek, mivel a magasság, a szélesség és a mélység eltérhet az egyes modelleken belül.

Kapacitás

Mekkora fagyasztótérre van szüksége?

Becsülje meg az alapján, hogy körülbelül hány csomagnyi zöldséget tartana benne egyszerre:

93 liter – 5 csomag zöldségnek elegendő hely

200 liter – 11 csomag zöldség

387 liter – 20 csomag zöldség

Tipp: Ha nagyobb méretű ételeket szokott fagyasztani (pl. egész kacsa) keresse a MaxiBox vagy a FlexiSpace nagyméretű tárolós fagyasztókat.

Leolvasztás

Nem kell többet bajlódnia a leolvasztással, ha NoForst modellt választ.

A NoFrost fagyasztó saját magát olvasztja le, így nem keletkeznek jégkristályok az ételen és még eredeti ízüket és textúrájukat is megőrzik.

A NoFrost rendszerű Electrolux fagyasztószekrényeket soha nem kell leolvasztania és mindig kiváló teljesítményt nyújtanak.

Hőmérséklet

A fagyasztó hőmérsékletét egyszerűen szabályozhatja az alábbi funkciókkal:

Optimális hőmérséklet – Az Electrolux precíz fagyasztó funkciója állandó hőmérsékleten tartja az ételeket, így azok tovább frissek maradnak.

Gyors fagyasztás – Az Electrolux FastFreeze funkció segít szinte azonnal lefagyasztani a kívánt ételt, így az megőrzi eredeti ízét, színét és a tápértékét is.

Magas hőmérséklet riasztás – Ezzel a funkcióval a fagyasztó jelzi, ha véletlenül nyitva maradt az ajtaja, vagy a benti hőmérséklet megemelkedik.

Energiahatékonyság

Minden fagyasztó rendelkezik egy energiaosztály besorolással a G minősítéstől (legkevésbé energiatakarékos), az A+++ (leginkább energiatakarékos) minősítésig. Ha olyan fagyasztót választ, amelyik A+ vagy annál nagyobb energiaosztályú, többet megtakaríthat. Példa: Egy A++ energiaosztályú fagyasztó 21%-al hatékonyabb, mint egy A+ energiaosztályú.

Tipp: Növelje fagyasztója hatékonyságát azzal, hogy távolabb teszi azoktól az eszközöktől, amik hőt termelnek, pl. a radiátortól vagy a sütőtől.

Válassza ki fagyasztóját

Ha egy professzionális hőfokszabályozással és nagy pakolótérrel rendelkező kiváló teljesítményű fagyasztószekrényt keres, egy Electrolux készülék tökéletes választás lesz.

ALACORD