Corian munkalap már az ALACORD-nál is elérhető

Az ALACORD konyhái is elérhetőek Corian munkalapokkal. A Corian munkalap egy természetes kő hatását nyújtja, ha megtapintjuk, mégis látványra nagyon változatos kivitelekben érhetőek el.

Corian munkalap

Kérd a konyhád Corian munkalappal

Amikor ajánlatot kérsz tőlünk konyhára, kérd Corian munkalappal, mert elképesztően jól fog mutatni az konyhádban. Helyszíni felmérés során számos színminta közül választhatsz.

Corian munkalap

Corian munkalapok előnyei

A Corian munkalapok hagyományos méretben 12 mm vastagságúak, de elérhetőek 6 mm-ben is. Azonban optikailag lehetőség van bármilyen vastagságot elérni.

A Corian szilárd felületű anyag olyanná válhat, amilyennek elképzelted. Dimbes-dombos, egybefüggő élek, növényindát formázó vonalak, gazdag színhatások és áttetszőség – ha meg tudja álmodni, a Corian munkalappal meg is tudod valósítani!

Összetételét tekintve 1/3 arányban akril vegyület, 2/3 arányban pedig alumínium-trihidrát vegyület. Ehhez jönnek optikai effektként a különböző ásványi őrlemények, amelyek a karaktert kölcsönöznek az anyagnak.

Az innovatív kialakításnak és színpalettának hála a Corian munkalap segítségével megvalósíthatod minden lakberendezési álmod. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert ez egy egész éltre szóló munkafelületet lesz.

Tartós

A Corian munkalap megjelenése nagy igénybevétel mellett sem változik, és ellenáll a mindennapos kopásnak és sérüléseknek.

Kemény

A Corian munkalap a megjelenése óta már bizonyította kimagasló tartósságát: egy sokoldalú anyag, amely otthoni és kereskedelmi környezetben is megállja a helyét. A Corian konyhapult nem töredezik szét, az illesztések láthatatlanok és ellenállnak a folyadékok beszivárgásának.

Könnyen tisztítható

A Corian munkalap felülete nem porózus, így a szennyeződések nem tudnak behatolni az anyagba. A kosz a felületén marad, amely könnyen tisztítható Scotchbrite szivacs és háztartási tisztítószer segítségével.

Nem porózus

A Corian munkalap anyaga nem porózus, higiénikus. A felülete nem engedi a folyadékok beszivárgását, így könnyen tisztítható. A baktériumok és a penész nem tudnak gyökeret ereszteni. Ha a Corian munkalap tisztának tűnik, akkor valóban tiszta is.

Javítható

A Corian burkolatok felújíthatók és teljesen környezetbarátok. Az erős szennyeződések és karcolások nyomtalanul eltüntethetők általános háztartási tisztítószerrel. Csak egy kis erőfeszítés, és a Corian munkalapja újra makulátlan.

Hézagmentes

A színhelyes ragasztóanyagok láthatatlan módon kapcsolják össze a Corian kemény burkolatait. Ez egyenletes felületet biztosít, amelynek köszönhetően remek összképet alkothat a különálló elemekből. Az integrált Corian (munka)felületek, mosogatók/mosdók és falfelületek hézagmentes megjelenése azt is jelenti, hogy nincsenek a kosznak és baktériumoknak otthont adó rések.

Corian munkalap
Corian munkalap
Corian munkalap
Corian munkalap
corian munkalap

Konyhatervezés 8 lépésben
Ingyenes ebook

Luxus konyhára vágysz?

Tisztában akarsz lenne a lehetőségekkel?
Te sem akarsz unalmas konyhát?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

Konyhatervezés 8 lépésben

Cím: Corian munkalap már az ALACORD-nál is elérhető
Kategória: Konyhai berendezések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ALACORD