Armac Martin fogantyúk az ALACORD konyháknál

Az ALACORD konyháinál lehetőséged van Armac Martin fogantyút használni, hogy még stílusosabb legyen a konyhád, hiszen megérdemled. Az Armac Martin fogantyú katalógust innen tudod letölteni.

Armac Martin fogantyú

Az Armac márka néven 1929-ben Birgminghamben jön létre, egy helyi rézműves, Harold McGrail által, aki bútorvasalat készítésével foglalkozott. 2012-ben új névvel megszületett az Armac Martin, de az örökségen alapuló, szakértelmet sikerült úgy ötvözni a modern technikákkal, hogy a csúcsminőség rovására nem ment. Az Armac Martin mai napig is vezető név a legmagasabb minőségű fogantyúk piacán.

Armac Martin fogantyú

Az Armac Martin saját tervezőcsapattal dolgozik, amely elkötelezett a csúcskategóriás, gyönyörű fogantyúk és szekrényvasalatok gyártásában. A kezdeti tervezési folyamattól a kollekciók kézi gyártásának utolsó fázisáig magasan képzett szakemberek személyesen felügyelik a folyamatokat.

Armac Martin fogantyú

Kollekcióik és termékeik a világ legszebb konyháiban és belső tereiben megtalálhatóak. Az Armac Martin meggyőződése, hogy a legkisebb részletek is képesek változást megvalósítani.

Armac Martin fogantyú

Ami az Armac Martin fogantyúk nagy előnye, hogy te döntheted el, hogy milyen színben, anyagminőségben szeretnéd kérni. A nagyon divatos, modern magasfényű színvilágtól, a kopottas antik megjelenésig.

Armac Martin fogantyú
Armac Martin fogantyú
Armac Martin fogantyú

Konyhatervezés 8 lépésben
Ingyenes ebook

Luxus konyhára vágysz?

Tisztában akarsz lenne a lehetőségekkel?
Te sem akarsz unalmas konyhát?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

Konyhatervezés 8 lépésben

Cím: Armac Martin fogantyúk az ALACORD konyháknál
Kategória: Konyhai termékek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ALACORD